SociaalSpreekuur

Voor vrouwen, door vrouwen

Voor vrouwen, door vrouwen. Zo luidt het motto van het Sociaal Spreekuur van Femina. Je spreekt met vrouwen met dezelfde culturele achtergrond, vrouwen die precies weten waarover jij het hebt.

Wij geven advies en informatie aan vrouwen die als vluchteling of migrant naar Nederland zijn gekomen, door onze eigen achtergrond zijn wij ons zeer bewust van jouw vaak bijzondere en lastige maatschappelijke en sociale positie.

Je kunt daarom bij ons rekenen op een advies dat rekening houdt met jouw situatie. En wil je geen advies, maar gewoon even tegen iemand ‘aanpraten’, die jou als geen ander begrijpt, dan is dat ook prima!

Natuurlijk hoort niemand dat je bij ons op gesprek komt! Wij hebben twee inloop ochtenden op de dinsdag en op de donderdag van 09.00-12.00 u. Wil je op een andere dag komen? Prima, maar maak dan wel even een afspraak.

Belangrijk!
Als je hulp nodig bent en je wilt met iemand praten, bel dan 050-3647408. Dit kan helemaal anoniem. Ben je in gevaar bel dan altijd 112! Je kunt ons ook mailen: info@stichtingfemina.nl